Referat: Hönö IS Vit - P03 Solängen 2

I match nr 2 blev det seger med 9-6 ! En seger som gav mersmak.

Idag var det alltså dags för match mot Hönö. Matcher mot ö-lagen är alltid svåra, inte minst på bortaplan.
10 spelare och en hel del bortasupporters träffades vid klubbstugan för vidare färd ut mot kusten. Vi missade färjan vi planerat åka med, så killarna fick byta om i färjekön. Det blev således kort tid över till matchgenomgång och uppvärmning.

Matchen började också dåligt med 1-0 till Hönö på hörna. Sedan rullade dock det mesta vår väg. Hönö hade en del duktiga spelare. Men det har vi också, dessutom spelade vi som ett lag.
Vi ledde stort i första pausen efter lysande spel av killarna. Vi ledare hade inte mycket att korrigera i paus, utan det handlade om att försöka behålla koncentrationen resterande tid.

Andra halvlek var lika bra. Vi ägde spelet totalt, och Hönö skapade inte mycket.
I andra pausen talade vi återigen om att försöka bibehålla den fina koncentrationen.

I inledningen av tredje halvlek kom Hönö starkt och gjorde flera mål i rad. När det återstod 6 minuter hade vi ledning med endast 1 mål. Från kanten försökte vi då få killarna att tänka på försvarsspel, men som det tidigare i fotbollshistorien visat sig, så är "anfall bästa försvar" ! Våra spelare brydde sig inte om oss på kanten utan spelade vidare som de gjort hela matchen och gjorde 3 raka mål.

Att alla killar kämpade hela tiden, höll sina positioner och hade ett stundtals lysande passningsspel gjorde att vi vann en synnerligen rättvis seger.

I dag förtjänar alla pojkarna höga betyg !